Matematik

isoler y

20. november 2014 af hioghi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan isolerer jeg y her:
-1/y = ex+1,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2014 af SuneChr

Lad højresiden være tælleren i en brøk med nævner 1.
Gang da over kors.


Svar #2
20. november 2014 af hioghi (Slettet)

(-1/y)/1 = (ex+1,5)/1eller hvordan? Er ikke helt med 
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2014 af Soeffi

#0

\frac{-1}{y}=e^{x}+1,5 \Rightarrow y=\frac{-1}{e^{x}+1,5}\;(y\neq 0)


Svar #4
20. november 2014 af hioghi (Slettet)

Taaak


Skriv et svar til: isoler y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.