Matematik

sidelængde af en terning

20. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan beregner man sidelængden af en terning?

Vedhæftet fil: jhij.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at rumfanget af en terning med sidelængden s er

        V = s3 .

Kender man rumfanget V, finder man sidelængden ved at uddrage kubikroden af rumfanget

        s = V1/3 = 3√(V) .


Svar #2
20. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: sidelængde af en terning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.