Matematik

Sammensat funktion

20. november 2014 af Ofo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lige denne lille opgave her ( vedhæftet ), er der nogle der kan forklare hvordan de ville løse dem. Jeg forstår at i a) skal man indsætte g's funktion ind på x'ets plads, men kan ikke få det til at se ordentligt ud. Nogle der kan forklare tak ?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2014 af mathon

a)
                 h_1(x)=f(g(x))=(g(x))^3=(3x-4)^2

b)
                 h_2(x)=g(f(x))=g(x^2)=3\cdot x^2-4


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2014 af mathon

a)
                 h_1(x)=f(g(x))=(g(x))^2=(3x-4)^2


Skriv et svar til: Sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.