Matematik

Hjælp mig

20. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvordan regner man opgave 6.3 ud?

Vedhæftet fil: 6.3.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

6.3 Beregn y ved at indsætte x = 20 i udtrykket

        y = -0,05·x2 + x + 1,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2014 af mathon

   

           y=-0,05\cdot 20^2+20+1,5


Svar #3
20. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet)

Tak for hjælpen Andersen11 & Mathon :)


Skriv et svar til: Hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.