Matematik

Hjælp mig

20. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan regner man 7.3 ud?


Svar #1
20. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet)

Undskyld glemt at lægge opgaven op så her er den.

Vedhæftet fil:iu.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2014 af mathon

7.3
                  m=V\cdot \varrho =\left ((3000\; m)\cdot \pi \cdot (0,05\; m)^2 \right )\cdot \varrho =(23,5619\; m^3)\cdot \left ( 90\; \frac{kg}{m^3} \right )=


Svar #3
20. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet)

alså skal man skriv alt det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2014 af mathon

skal være
                      m=V\cdot \varrho =\left ((3000\; m)\cdot \pi \cdot (0,05\; m)^2 \right )\cdot \varrho =(23,5619\; m^3)\cdot \left ( 90\mathbf{\color{Red} 0}\; \frac{kg}{m^3} \right )=


Svar #5
20. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.