Fysik

Kemisk energi

20. november 2014 af Sabrina3 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej SP,

Jeg har vedhæftet et dokument, som indeholder tre simple opgaver om kemisk energi. 

Vil I hjælpe mig med at løse opgaverne? 

Mvh. 

Vedhæftet fil: fysik.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2014 af mathon

a)
              \Delta E_{kemisk}=-(10\; g)\cdot\left (38\; \frac{kJ}{g} \right )=
b)
               \Delta m=-\frac{69\; kJ}{38\; \frac{kJ}{g}}=

c)
               B=\frac{-20\; kJ}{-0,4\; g}

                


Svar #2
20. november 2014 af Sabrina3 (Slettet)

Tusind tak :D


Skriv et svar til: Kemisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.