Fysik

Elkedel

21. november 2014 af suytt (Slettet) - Niveau: B-niveau

I moderne elkedel kan man opvarme en liter vand til kogning på ca. 4 minutter el kedelen overfører energi med effekten 2,0 kW

Hvor meget elenergi omsætter elkedelen og hvad koster det at opvarme vandet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Gang effekten med tiden, og gang så med elprisen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2014 af mathon

Energi
               E=P\cdot t

Pris
               B=\left (P\cdot t \right )\cdot \left ( a \; \frac{kr}{kWh} \right )
           


Skriv et svar til: Elkedel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.