Matematik

Reducering... HJÆLP

21. november 2014 af hejtykke2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan reduceres dette stykke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2014-11-21 kl. 08.41.57.png 

Sæt 32013 uden for parentes i tæller og nævner og forkort.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2014 af mathon

                         \frac{3^{2015}+3^{2014}}{3^{2014}-3^{2013}}= \frac{3^{2014}\cdot\left (3+1 \right )}{3^{2013}\cdot\left (3-1 \right )}=3\cdot \frac{4}{2}=3\cdot 2=6


Svar #3
21. november 2014 af hejtykke2 (Slettet)

hvorfor +- 1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3. I #2 sættes tallet i den laveste potens uden for parentes i tæller og nævner.

Skriv et svar til: Reducering... HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.