Matematik

Matematik reducering

21. november 2014 af JustMyName (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe mig med at reducere følgende udtryk:

(1/x * 2x3 - ln(x) * 6x2) / (2x3)2

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2014 af mathon

         \frac{2x^2-6x^2\cdot \ln(x)}{4x^6}=\frac{2x^2\cdot \left ( 1-3\cdot \ln(x) \right )}{2x^2\cdot 2x^4}=\frac{1-3\ln(x)}{2x^4}


Skriv et svar til: Matematik reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.