Matematik

skalarprodukt

21. november 2014 af annie4567 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med hvordan man definiere skalarproduktet mellem to egentlige vektorer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2014 af mathon

Det er et simpelt opslag i din matematikbog.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2014 af mathon

som formentlig indeholder:

      for to egentlige vektorer

                          \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}              \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} b_1\\b_2 \end{pmatrix}
      definition
                           \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}=a_1\cdot b_1+a_2\cdot b_2=\left | \overrightarrow{a} \right |\cdot \left | \overrightarrow{b} \right |\cdot \cos(\overrightarrow{a},\overrightarrow{b})

                     


 


Svar #3
21. november 2014 af annie4567 (Slettet)

Tak skulle også bare være sikker :)


Skriv et svar til: skalarprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.