Matematik

integralregning

22. november 2014 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, kan jeg få hjælp til denne opgave? =)

Screen Shot 2014-11-22 at 11.22.29.png

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2014 af Soeffi

Arealet er integralet af de to funktioner trukket fra hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2014 af LeonhardEuler

Benyt da at

x_{T}=\frac{\int_{a}^{b}x\cdot\left ( f(x)-g(x) \right)dx}{\int_{a}^{b} f(x)-g(x)\ dx}


Svar #3
22. november 2014 af Sneharusha (Slettet)

Hvordan løses opg. b?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2014 af Soeffi

#3

Hvordan løses opg. b?

#2

\int_{0}^{30}x\cdot \left | f(x)-g(x) \right | dx


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. juli 2015 af Soeffi

CAS løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. december 2015 af Soeffi

#5

Rettelse: xT = arealmoment/areal = 10039.2/647.85 = 15.5, som nævnt i #2. Det viste gælder kun, hvis figuren er symmetrisk omkring linjen x = xT.


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.