Matematik

kubikcentimeter

22. november 2014 af Håndboldpigen1234 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

kopperne har formen, som en keglestub.

R=3,3 r= 2,3 h= 8,5

spørgesmålet lyder....

vis at rumfanget af en kop er 200 kubikcentimeter...


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2014 af LeonhardEuler

Benyt at rumfanget af en keglestub er givet ved

V=\frac{1}{3}\pi h(R^2+r^2+R\cdot r)

Hvis at rumfanget af keglenstuben     Vkeglestub = 200 cm3


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2014 af mathon

Vis at rumfanget af keglenstuben     Vkeglestub = 200 cm3


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2014 af LeonhardEuler

Tak for korrektionen, Mathon.

Skriv et svar til: kubikcentimeter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.