Matematik

Isoleret korrekt?

22. november 2014 af SofiePL (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er dette isoleret korrekt?

Jeg skal isolere sinus B

5/sin B=10/sin35
sin B=10/5*sin35
vinkel B= sin^-1(10/5*sin35)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

5/sin B=10/sin35  <=>  (gang med sinB på begge sider)

5 = (10/sin35)*sinB  <=>  (gang med sin35 på begge sider)

5*sin35 = 10*sinB   <=>  (divider med 10 på begge sider)

(5/10)sin35 = sinB  <=>

sinB = ½ sin35  <=>

B = sin-1 (½sin35)   <=>

B = 16,7o


Skriv et svar til: Isoleret korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.