Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

priselasticitet

22. november 2014 af samsoe1993 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det antages at produktet ”Løse sække” sælges til Frankrig, England og Danmark, og at der gælder følgende afsætningskurven for de pågældende lande:
Danmark: P=500-3Q
Frankrig: Q=800-2P
England: Man antager, at man til en pris på kr. 300 kan sælge Q=50, mens man til en pris på kr. 200 
kan sælge Q=70.


8.1 Du bedes beregne priselasticiteten på de pågældende afsætningskurver, hvis man i alle lande 
sælger til en pris på kr. 300.


8.2 Du bedes med udgangspunkt i økonomisk teori overveje hvorfor priselasticiteten i de 
forskellige lande er forskellige.


8.3 Du bedes beregne den samlede efterspørgselskurve for de 3 lande set under et. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at dobbelpostere

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1545057


Skriv et svar til: priselasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.