Fysik

Kernefysik

22. november 2014 af Kasandrajuliet (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa 

Jeg har en opgave hvor jeg skal undersøge hvor lang tid der går før aktiviteten er nede på 1% af den opringelige?

A0= 800*10^6 

k= 9,978228*10^-9 

Hvordan skal jeg bergen det?  ...  Er rimelige lost!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2014 af mathon

Hvad er A0 og k's enheder?


Svar #2
22. november 2014 af Kasandrajuliet (Slettet)

[A0] = Bq

[k]= s^-1 


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. november 2014 af mathon

              A(t)=A_0\cdot e^{-k\cdot t}

              e^{k\cdot t}=\frac{A_0}{A}

              k\cdot t=\ln\left ( \frac{A_0}{A} \right )

              t=\frac{\ln\left ( \frac{A_0}{A} \right )}{k}

              t=\frac{\ln(\frac{A_0}{0,01\cdot A_0})}{9,978228\cdot 10^{-9}\; s^{-1}}             


Skriv et svar til: Kernefysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.