Matematik

Andengradsligninger 1 OPGAVE !

23. november 2014 af Mørten - Niveau: B-niveau

Hey jeg har lige et spørgsmål til denne opgave. (vedhæftet opgave)

* Hvordan løser jeg den ?

* Hvad skal jeg gøre ? 

* Jeg ved den skal give 0, fordi den kun skal have 1 løsning

Vedhæftet fil: Capture.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2014 af peter lind

hvs der kun skal være en løsning skal diskriminanten være 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2014 af mathon

                    2x^2+(-3)x+k=0

                    (-3)^2 -4\cdot 2\cdot k=0


Svar #3
23. november 2014 af Mørten

Skal k så være 1,125 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2014 af mathon

Ja
            k=\frac{9}{8}


Skriv et svar til: Andengradsligninger 1 OPGAVE !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.