Matematik

Komplekse tal

23. november 2014 af AlmostDoneO - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg har lidt problemer med beregning omkring komplekse tal, er der nogen der kan hjælpe?

Forklaringer må gerne "skæres ud i pap".

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2014 af peter lind

Opgave f. Gang ind i parenteserne

opgave g. Forlæng i tæller og nævner med i


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2014 af LeonhardEuler

f)    z = a + ib = 5 - i(3 - i) + 6i + i(-5 - 4(-2i + 1))

                      = 5 - 3i + i2 + 6i + i(-5 + 8i - 4)

                      = 4 + 3i - 5i + 8i2 - 4i

                      = - 4 - 6i

g)  \frac{-2+3i}{i}=\frac{(-2+3i)\cdot i}{i\cdot i}=\frac{(-2+3i)\cdot i}{-1}=...


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2014 af hesch (Slettet)

f)  gang ind i parenteserne og adder.   ( husk i2 = -1 )

g)  Forlæng brøken med i.


Svar #4
23. november 2014 af AlmostDoneO

Tak for hjælpen alle sammen :)


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.