Matematik

Eksponentiel udvikling

23. november 2014 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Betragt den eksponentielle udvikling der har grundtal a=2 og som opfylder at når x=3 og y=15. Hvad er y når x er 4?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2014 af peter lind

y = b*2x

Indsæt de kendte værdier for at finde b


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2014 af mathon

                      \frac{y}{15}=2^{4-3}

                       y=2\cdot 15


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.