Matematik

Komplekse tal

24. november 2014 af AlmostDoneO - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Skal lige høre om jeg har forstået det her rigtigt.

er der nogle der ikke tjekke om jeg har regnet rigtigt?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: opgave 4b.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

1. Spejlbilledet er -z0 = -2 -3i .

2. Man har konj(z0) = konj(2+3i) = 2 - 3i (uden streg over resultatet).

3. Spejlbilledet i den imaginære akse er -a + ib = 2 -3i .

4. Skriv det færdige svar. Vinkelhalveringslinien i første og tredje kvadrant er linien Re(z) = Im(z) . Spejlbilledet i denne linie af det komplekse tal z = a + ib er  z' = b + ia .
Spejlbilledet af z0 = 2 + 3i er tallet 3 + 2i .

       i·konj(a + ib) = i·(a - ib) = b + ia .


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.