Matematik

Eksponentiel udvikling

24. november 2014 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en punkt der hedder (4,14) og den vokser med 69 % når x vokser med 7. Hvordan finder man det andet punkt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2014 af SuneChr

Man har da
      f (x) = bax
(I)  14 = ba4
      f (4 + 7) = 1,69·14
      f (11) = 23,66
(II)  23,66 = ba11 
Løs da (I) og (II)
 


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.