Matematik

Morgenmatematik aflevering

24. november 2014 af Karla9999 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Jeg har lige et til spørgsmål angående min matematikaflevering

Der er vist et kort hvor der står 500 m nede i hjørnet

Når Søren skal møde i skole klokken 8:00, cykler han hjemmefra 7:40. Turen tager normalt 15 minutter, når stigen er god at køre på.

Beregn Sørens gennemsnitsfart?

Beregn målestoksforholdet på kortet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Sørens gennemsnitsfart.

\small v = \left (\frac{d}{t} \right ) \cdot 60

d = distance [km] , t = tid [time]


Skriv et svar til: Morgenmatematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.