Matematik

Eksponentiel udvikling

24. november 2014 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Her har jeg en graf som er aftagende. Halvveringskonstanten er 5.

Hvor stor skal x være for at y er mindre en 6? hvordan finder man det?

Vedhæftet fil: Bilag til opg 37.20.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Start med at løse ligningen   y(x) = 6 . Skær kurven med linien med ligningen y = 6 .


Svar #2
24. november 2014 af Mat19 (Slettet)

Det forstår jeg ikke lige helt??


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Løs ligningen y(x0) = 6 . Funktionen er en eksponentiel aftagende funktion, så hvis x > x0 , er y < 6 .

Ligningen y(x0) = 6 løses grafisk.


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.