Matematik

vektorer

24. november 2014 af paaske1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle, som gerne vil hjælpe mig ed den sidste delopgave?

Screen Shot 2014-11-24 at 21.34.13.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2014 af mathon

b.
            t=x-1
            f(x)=y=(x-1)^2+1=x^2-2x+1+1=x^2-2x+2

            A=\int_{1}^{2}\left (x^2-2x+2 \right )dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Løs først ligningerne   x(t1) = 1  og  x(t2) = 2 . Beregn forskrifterne for x'(t) og y'(t). Indsæt så i integralet for L .


Svar #3
24. november 2014 af paaske1 (Slettet)

Men ved I hvordan d'eren løses?


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er forklaret i #2. Man har x(t1) = 1 ⇒ t1 = 0 , og x(t2) = 2 ⇒ t2 = 1 . Endvidere er

        x'(t) = 1    og   y'(t) = 2t ,

        L = 01 √(1 + (2t)2) dt .


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.