Matematik

Arccos, Arsin og trigonometriske ligninger

26. november 2014 af AlmostDoneO - Niveau: Universitet/Videregående

Har problemer med disse opgaver

nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2014 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2014 af Soeffi

Arccos(\frac{1}{2})=\frac{\pi }{3}

Arccos(x) er den omvendte funktion til cos(x) i intervallet 

\left [ 0;\pi \right ]

Tilsvarende er Arcsin(x) den omvendte til sin(x) i intervallet 

\left [ -\frac{\pi }{2};\frac{\pi}{2} \right ]


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2014 af Soeffi

b) I A har cos(x)=½ to løsninger: Arccos(½) og 2π-Arccos(½).

I B er løsningerne Arccos(½) og -Arccos(½).

I R er løsningerne ±Arccos(½)+p·2π, p∈Z


Skriv et svar til: Arccos, Arsin og trigonometriske ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.