Matematik

Bevis diff.kvot

26. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man bevis f)x)=x^3 inden for diff.kvot. ?
Jeg ved godt at man skal bruge 3.trins reglen
men jeg kan ikke se formlen eller bevist som f(x)=x^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2014 af LeonhardEuler

Hvad er problemet her?


Svar #2
26. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Hvordan kan man bevise f(x)= x^3 med 3.trins formlen ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. november 2014 af LeonhardEuler

Opskriv differenskvotienten og omform den

\frac{f(x_0+ h)-f(x_0)}{h}=\frac{(x_0+ h)^3-{x_{0}}^3}{h}=

Fortsæt selv


Svar #4
26. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Nårh okay super :D tak


Skriv et svar til: Bevis diff.kvot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.