Matematik

Matematik

26. november 2014 af SofieStjern (Slettet) - Niveau: C-niveau

En flink og rar mand køber en ny bil i år 2014. 

Bilens værdi er givet ved forskriften y=200000*0,7^x 

x er antal år efter 2014 og y er bilens værdi i kr. 

Hvor mange procent taber bilen i værdi om året? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2014 af peter lind

Brug kapatalformlen K = K0(1+r)x


Svar #2
26. november 2014 af SofieStjern (Slettet)

Jeg har prøvet, men kan ikke lige helt få det til at hænge sammen 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2014 af peter lind

Indsætter du får du

brugt værdi = 200.000(1+r)x = 200.000*0.7x


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.