Matematik

Differation og integration

26. november 2014 af emilowich (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med følgende opgaver i vedhæftede dokument: Opgave 4,9,16, 18 og 19.

Ville være rart at få lidt hjælp til de opgaver!

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Blæk 7 3vy.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2014 af LeonhardEuler

4)            \frac{4}{x\sqrt{x}}=\frac{4}{x\cdot x^{\frac{1}{2}}}=4\cdot \frac{1}{ x^{\frac{3}{2}}}=4x^{-\frac{3}{2}}

5)            \frac{1}{1+2x}=(1+2x)^{-1}

6)         \frac{x^{3}-5x^2+3x-4}{x^2}=\frac{x^{3}}{x^2}-\frac{5x^2}{x^2}+\frac{3x}{x^2}-\frac{4}{x^2}=x-5+3x^{-1}-4x^{-2}

Fortsæt selv - det er bare simple omskrivninger


Svar #2
26. november 2014 af emilowich (Slettet)

Og hvad med opgave 18?  Hvad gør du der?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

18)     \int_{-1}^{0}\frac{2x+3}{(x^{2}+3x+3)^{3}}\, \textup{d}x .    Benyt substitution   u = x2 + 3x + 3 , du = (2x + 3) dx .

19)    \int_{0}^{\frac{\pi }{6}}\cos x \sin^{2} x\, \textup{d}x   .     Benyt substitution u = sin(x) , du = cos(x) dx .


Skriv et svar til: Differation og integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.