Matematik

To opgaver

27. november 2014 af martin2402 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg har vanskeligheder ved at løse disse to opgaver, kan nogen hjælpe mig/løse dem for mig? - Tak på forhånd. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2014 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2014 af mathon

Opgave 2

                           \frac{\left | AC \right |}{8,2}=\frac{7,9}{4,6}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2014 af mathon

Opgave 3
                      gang ind i parentesen med 3
                      hæv minusparentesen
                      reducer og isoler x


Svar #4
28. november 2014 af martin2402 (Slettet)

Jeg forstår ikke rigtig hvad svaret er i 2'eren? skal jeg bare dividere 7,9 med 4,6? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2014 af mathon

    

                                \frac{\left | AC \right |}{8,2}=\frac{7,9}{4,6}\; <=>\; \left| AC \right |=\left (\frac{7,9}{4,6} \right )\cdot 8,2


Svar #6
30. november 2014 af martin2402 (Slettet)

Undskyld besværet, men jeg forstår det altså stadig ikke. :) 

Det er simpelthen måden du har skrevet det op på, mathon.

Enten må du skære det ud i pap for mig, eller løse opgaverne for mig. :P


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. november 2014 af mathon

               \Delta ABC \sim \Delta AB_1C_1

                  \frac{\left | BC \right |}{\left |B_1C_1 \right |}=\frac{\left | AC \right |}{\left | AC_1 \right |}

                  \frac{7,9}{4,6}=\frac{\left | AC \right |}{8,2}

                  \left | AC \right |=\frac{7,9}{4,6}\cdot 8,2\approx 14,1


Skriv et svar til: To opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.