Matematik

HJÆLP!!!

27. november 2014 af tobiaswinter (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg har fået opgaven a2+b2. A=4 og B=-3. Min lærer siger svaret er 25, men hvordan kan det blive det?

gerne et hurtigt svar, da det er til i morgen


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2014 af exatb

Fordi minus tre gange minus tre er plus ni


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2014 af SuneChr

Benyt enten store bogstaver konsekvent eller små bogstaver konsekvent.
Kvadratet af et negativt tal er positivt,  (- 3)2 = 32


Svar #3
27. november 2014 af tobiaswinter (Slettet)

Tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.