Matematik

Implicit - er der rigtigt

28. november 2014 af Gyldenløw (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej: er der eventuelt nogle der vil tjekke mine udregninger, så jeg kan finde ud af om jeg har kvajet mig? Har ikke helt styr på det med implicit og eksplicit.

Ligning 1

2x-y-7=0 (Impliciit)

-y=-2x+7

y=2x-7

Svar: y=2x-7 (Eksplicit)

Ligning 2

-x+8-4y=0 (Implicit

-4y=x-8

y=-1/4x+2

- Mvh Gylden


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis det drejer sig om at isolere y, har du gjort det korrekt.


Svar #2
28. november 2014 af Gyldenløw (Slettet)

Okay tak for svaret (:


Skriv et svar til: Implicit - er der rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.