Matematik

GYM OG MAT

28. november 2014 af matthjelp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heeey hvordan løser jeg følgende:

Jeg har prøvet alt men intet gav mening... mangler kun denne opgave så er jeg klar til at aflevere. Tak på forhånd :)

(2*sqrt(6)-3*sqrt(24))^2


Svar #1
28. november 2014 af matthjelp (Slettet)

PLLZZZZ


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2014 af mgjel (Slettet)

Start med at bruge kvadratsætningen: (a-b)^{2}=a^{2}+b^{2}-2ab


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2014 af SuneChr

\left ( 2\sqrt{6}-3\sqrt{24} \right )^{2}=2^{2}\cdot 6+3^{2}\cdot 24-2\cdot 2\cdot 3\cdot \sqrt{6\cdot 24}
Den sidste kvadratrod kan der gøres mere ved.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2014 af mathon

          \left (2\sqrt{6}-3\sqrt{24} \right )^2=\left (2\sqrt{6}-3\sqrt{2^2\cdot 6} \right )^2=\left (2\sqrt{6}-6\sqrt{6} \right )^2=\left ( -4\sqrt{6} \right )^2=

                                                                \left ( -4 \right )^2\cdot \left (\sqrt{6} \right )^2=16\cdot 6=96


Skriv et svar til: GYM OG MAT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.