Matematik

Korteste afstand mellem f(x) og f'(x)

28. november 2014 af unicorn12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal i en opgave finde den korteste afstand mellem funktionen f(x) og f'(x)

f(x)=2^sin(x)
f'(x)=2^sin(x) * ln(2) * cos(x)

Jeg har trukket dem fra hinanden og får derved: f(x) - f'(x) = 2^sin(x) - 2^sin(x) * ln(2) * cos(x)

Er det korrekt det jeg gør? Hvad skal jeg bagefter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvordan definerer du afstanden mellem to funktioner? Skal det forstås som den lodrette afstand mellem funktionernes ghrafer?


Svar #2
29. november 2014 af unicorn12 (Slettet)

Det eneste der står i opgaven er den korteste afstand mellem f(x) og f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2014 af LeonhardEuler

#2:  Definer en ny funktion  h(x) = l f(x) - f'(x) l      , differentier denne og sæt den afledede lig med 0 


Skriv et svar til: Korteste afstand mellem f(x) og f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.