Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

HJÆLP til resultatbudget

05. december 2014 af camillaw92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. 
Jeg skal, i forbindelse med min eksamensopgave, opstille et resultatbudget for virksomhedens første år ved indtrængen på et givent marked. Resultatbudgettet skal opstilles til og med indtjeningsbidraget. 
(Opgaven er ikke givet endnu, men resultatbudgettet er et krav ved hver opgave).
Jeg er ved at lave en skabelon, og jeg har indtil videre opstillet det således:

Pris 
- moms
- evt. avance til mellemhandlere 
- evt. salgsprovision
- fragt
- indkøbspris
= dæningsbidrag pr. stk
dæningsbidrag pr. stk * afsætningen
= dækningsbidrag
- markedsføringsomkostninger
- husleje
- løn
- administrative omkostninger
- øvrige omkostninger
= indtjeningsbidrag


Er i tvivl om, hvor en evt. toldsats skal placeres, og hermed også hvad der skal betales told af? Er det bare told af prisen eller prisen ekskl. moms, eller hvordan? 

Håber der er en, der kan hjælpe. 
Vh. Camilla


Skriv et svar til: HJÆLP til resultatbudget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.