Matematik

h(x) = 2x2 + 8x – 24

09. december 2014 af rankovichi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der en der kan udregne andengradsfunktion for mig?

h(x) = 2x2 + 8x – 24

a=2 b=8 c=24

D=(8)^2-(4*2*24)=?

Gerne med en forklaring til hvad der gøres


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at starte en ny tråd med det samme spørgsmål. Gå tilbage til den oprindelige tråd og fortsæt diskussionen der.

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1551624

Du har ikke opstillet diskriminanten korrekt.


Skriv et svar til: h(x) = 2x2 + 8x – 24

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.