Matematik

hjælp

17. december 2014 af Anne12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Grafen for funktionen givet ved h(x) = 16-x^2 afgrænser sammen med linjen y= 7 er område Q

a) Bestem rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når Q drejes 360 grader om linjen y=7


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Start med at løse ligningen h(x) = 7 for at finde grænserne i x for området Q. Omdrejningslegemet er kongruent med det, der fremkommer ved at dreje grafen for funktionen (7 - h(x)) 360 grader omkring x-aksen.


Svar #2
17. december 2014 af Anne12 (Slettet)

ok tak jeg har fundet ud af det :)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.