Matematik

Isoler N

18. december 2014 af kbirch (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Har lidt svært ved at isolere 1,05^n i denne her:

20000x1/0,05(1,05^n-1)=200000

Håber der en der kan hjælpe

E


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2014 af mathon

               \frac{1,05^n-1}{0,05}=10

               1,05^n-1=0,5

               1,05^n=1,5

              


Svar #2
18. december 2014 af kbirch (Slettet)

Tak for det hurtige og gode svar.


Skriv et svar til: Isoler N

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.