Matematik

HJÆLP!

18. december 2014 af madshenriksen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Kan nogen hjælpe mig?

Lad T være en lineær operator T: R^3->R^3 hvor det oplyses, at 

T=([1 0 0]^T)= [1 0 1]T

T=([0 1 0]^T)= [0 1 0]T

T=([0 1 1]^T)= [1 1 0]T

spørgsmålet lyder:

Find T([1 0 1]^T) og T([1 1 0]^T)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at  [1 0 1]T = [1 0 0]T - [0 1 0]T + [0 1 1]T og at operatoren T() er lineær.


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.