Matematik

Problemer med n = log(kn/ko)/log(1+r)

19. december 2014 af Jegvilværeingeniør (Slettet) - Niveau: C-niveau

Regeringen har et mål om en årlig stigning i BNP på 1,7% fra 2013. Hvis det lykkes, hvornår vil BNP så overstige 2500 mia.kr.? 

BNP i 2013 = 1857 mia.

Jeg bruger formlen n = log(kn/ko)/log(1+r) men jeg får slutresultatet til at være 0,299

Hvordan finder jeg året, hvor BNP overstiger de 2500 mia. kr ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2014 af peter lind

Formlen er god nok; men det er dit resultat ikke. Jeg kan ikke se af det du skriver, hvad du har gjort galt. Prøv en gang til og/eller kom med nogle mellemresultater så jeg kan se hvad du har gjort galt


Svar #2
19. december 2014 af Jegvilværeingeniør (Slettet)

n = log(kn/ko)/log(1+r)

n = log(2500/1857) / log(1+1,7) = 0,29934


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

    1 + 1,7% = 1 + 0,017 = 1,017


Skriv et svar til: Problemer med n = log(kn/ko)/log(1+r)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.