Matematik

En lidt forsinket deling.. men alligevel

27. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg håber, I alle har haft en 

y = \frac{\ln \left (\frac{x}{m}-sa \right )}{r^2}

r^2 \cdot y = \ln \left (\frac{x}{m}-sa \right )

e^{r^2 \cdot y} = \frac{x}{m}-sa

me^{r^2\cdot y} = x-sam

me^{r\cdot r\cdot y} = x-mas

Jeg så den her i sidste uge på nettet, og jeg kunne ikke lige få den delt der, men det har jeg nu.

Jeg håber, I alle har haft en glædelig jul :-)

Mvh. Caspar


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Tak i lige måde, med håbet om at

        \frac{x}{m}>sa\: \: \textup{og}\: \: r\neq 0


Svar #2
27. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

#1

Hej Torben.

Mange tak og lad os håbe det :-)


Skriv et svar til: En lidt forsinket deling.. men alligevel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.