Andre fag

Kedel

14. januar 2015 af Redub (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En som kan fortælle mig, hvad jeg har gjort forkert her?


Svar #1
14. januar 2015 af Redub (Slettet)

Det er forresten opgave 2.2 jeg har problemer med


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Der bliver brugt 2,2 tons olie pr. time = 2200/3600 kg/s. For hver 1 kg olie bliver der tilført 17 kg luft. Der kommer altså 18 kg røggas pr kg tilført olie:

mrøggas = 2200/3600 kg/s * 18 = 11 kg/s

Varmetabet med røggassen bliver så.

Qrøggas = mrøggas*crøggas*(Trøggas,afgang - Tudeluft)

Qrøggas = 11 kg/s * 1,05 kJ/(kg*oC) * (210oC - 35oC) = 2021 kW


Skriv et svar til: Kedel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.