Andre fag

Gas turbiner

15. januar 2015 af Redub (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En som kan hjælpe mig? Jeg skal bruge ni,is for at kunne lave opgaven, men synes ikke lige jeg kan finde den?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

ηi,is = Δh/Δhis = (3430 - 2465) / (3430 - 2120) = 0,74

Mangler du ikke at gange massestrømmen på for at finde koblingseffekten? Altså Pk = md * Δh * ηm ?

Kondensatortab: Q = md * (h2 - hkondensat)

Jeg tror ikke, jeg ved, hvad der forstås med termisk koblingsvirkningsgrad.


Svar #2
15. januar 2015 af Redub (Slettet)

1000 tak for hjælpen.
 :)


Skriv et svar til: Gas turbiner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.