Programmering

MatLaB

20. januar 2015 af susanne1990 (Slettet)

Jeg skal plotte nogle værdier fra en matrix, som prikker.

eks. A = [2 ,3; 5, 7] 

Mit plot skal vise ved x = 1 en prik ved 2 og 5 og ved x = 2 en prik ved 3 og 7  


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2015 af Keal (Slettet)

Et bud:

[m,n] = size(A);
y = A(:);
x = repmat(1:n,m,1);
x = x(:);
scatter(x, y, 'filled')


Skriv et svar til: MatLaB

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.