Matematik

hurtig opgave moms

21. januar 2015 af Peter991 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg skal bare vide hvad momsen er. Jeg går ud fra at momsen er 395-348=47

så jeg går ud fra det bare er 47 plus minus de to stykker

ellers må de refererer til den rigtige 25%

Vedhæftet fil: IMG_20150121_215112.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2015 af peter lind

Der er noget galt med de tal. Hvis du regner det som du gør får du momsen 47 kr. Hvis du beregner momsen ud fra salgsprisen og de 25% får du 348*0,25 = 87 kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2015 af mathon

Fra Bent:
                  \left ( 395\; kr \right )/1,25

Fra Bo:
                  \left ( 348\; kr \right )\cdot 1,25


Skriv et svar til: hurtig opgave moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.