Fysik

Fysik - Kredsløb

22. januar 2015 af KvinderDTU (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studiepotalen, 

Jeg har lidt svært ved disse opgaver, hvis nogle her på siden kunne hjælpe mig, vil jeg vil mega glad. 

 Opgaven er vedhæftet.

// Fie

Vedhæftet fil: Hjælp mig.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2015 af hesch (Slettet)

1)    I2 = I1.  Det ræssoneres vha. Kirchhoffs strømlov.

2)   Igen Kirchhoffs strømlov:   I2 + I3 - I1 = 0.   P = U * I.

3)   Benyt Kirchhoffs spændingslov:  U1 + U2 + U3 + U4 = 0. Det er en lukket cirkulationsvej.


Skriv et svar til: Fysik - Kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.