Matematik

Differential ligning

24. januar 2015 af tju (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvilken type differentialligning er dette: y'=y((aM-k)-ay)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2015 af mathon

                       \small y{\, }'=-ay^2-(k-aM)y=-y(ay+(k-aM))


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Differentialligningen er

        y' = a·y·((M-(k/a)) - y) = a·y·(b - y)

der er en logistisk differentialligning.


Skriv et svar til: Differential ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.