Matematik

Omvendt funktion - hjælp

24. januar 2015 af Gyldenløw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle... Jeg kan ikke huske hvordan man kommer videre med en omvendt funktion... Nogle der kan hjælpe.....

 f(x) = 5x – 3

 y =  5x - 3

f-1 = -5 = y - 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Den omvendte funktion udtrykker x som funktion af y . Isoler x i udtrykket for y.


Svar #2
24. januar 2015 af Gyldenløw (Slettet)

Kunne du hjælpe lidt mere...... Funktioner er ikke min stærke side...


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Isoler x af udtrykket

        y = 5x - 3 .

Funktioner er et meget centralt emneområde i matematik i de gymnasiale pensa. Du bør repetere de relevante afsnit i din bog.


Svar #4
24. januar 2015 af Gyldenløw (Slettet)

okay, jeg har fundet ud af det nu tak for hjælpen.....


Skriv et svar til: Omvendt funktion - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.