Fysik

hjæælp pt 3

25. januar 2015 af mohammedyildiz (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjæælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2015 af mathon

\small 7{,}93\cdot 10^{-19}\; J=4,96824\; eV                

                                \small \small \lambda_{max} =\frac{h\cdot c}{E_{foton}}=\frac{1239,84\; eV\cdot nm}{E_{foton}}


Skriv et svar til: hjæælp pt 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.