Matematik

Isolering af x

25. januar 2015 af esorensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal isolere x i følgende ligning; 299.687,57 * x^0,88 = 2.500.000. Hvordan gør jeg det? På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2015 af SuneChr

Generelt har man
y = bxa  ⇒   xa = y/b   ⇒  x = (y/b)^(1/a)


Svar #2
25. januar 2015 af esorensen (Slettet)

Tak :-)


Svar #3
25. januar 2015 af esorensen (Slettet)

#1

Generelt har man
y = bxa  ⇒   xa = y/b   ⇒  x = (y/b)^(1/a)

Tak, men der bliver a jo isoleret, hvordan isolerer jeg x?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er da netop x, der bliver isoleret.


Skriv et svar til: Isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.