Matematik

Hjælp til udregning af Vinkel

25. januar 2015 af gymelev123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået følgende oplysninger om en trekant: siden a = 5, siden b = 7, arealet = 17,5

Hvordan udregner jeg Vinkel B?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2015 af peter lind

Brug A = ½*a*b*sin(C) til at finde vinkel C

Brug dernæst cosinusrelationerne til at finde c

Tilslut cosinusrelationerne til at finde B


Svar #2
26. januar 2015 af gymelev123 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Hjælp til udregning af Vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.