Matematik

sildebensdiagram når x=a/2

25. januar 2015 af LouiseVang (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er igang med en funktionsundersøgelse, og er kommet så langt til at skulle undersøge om min x-værdi er et minimum eller et maksimum.

Men min x-værdi = a/2

hvordan kan jeg så indsætte en mindre, og større værdi i f´(x), for at se om det vokser eller aftager omkring min x-værdi a/2.? Når jeg ikke ved hvad a er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2015 af peter lind

Du sætter det blot blindt ind. Resultatet bliver så en funktion af a


Skriv et svar til: sildebensdiagram når x=a/2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.